KITCHEN DESIGN – CAMDEN LONDON

Located in the heart of North London, Camden town, this reformed coach house showcases elegant Mediterranean architecture combined with a classic gothic twist. Enveloped by wisteria trees this villa transports you from the hustle & bustle of London to the warm coasts of the French Riviera.

EXCELLENCE IN SPACE

Our clients wanted to create a functional yet sociable space, and something that personified its architectural surroundings. We chose a classic shaker style door with a visible wood grain, which were bespoke painted in Farrow & Ball, Studio Green No. 93 & Skylight No.205. We then took marbled quartz, based on the Italian Statuario marble to lift the darker colours and to bring a timeless elegance to the space.

We book matched the Island end panel at the top to allow the intricate veining to flow up and over towards the hob, this avoided spoiling the beauty of the worktop slab.

The Kitchen is a hybrid of Classic meets modern with handles & handless utilised in one space. We removed the traditional cornice and replaced it with a minimal surround but then combined a traditional step forward detailed plinth, to create a modern twist on a popular style.

TESTIMONIAL

“They say the kitchen is the heart of the home. But as you know, when making that tricky transplant, you have to find a compatible one. Infinite Bespoke Interiors have given us a new and strongly beating heart of our home that we know will be part of us for many years to come. In fact, my partner and myself are both amazed that it suits us both perfectly. It’s the first thing we’ve ever totally agreed on. Micheal and the team were great to work with and couldn’t have made it any easier. I pride myself on being a nightmare client and they took it all in their stride.”
MR WILSON & MISS ZITO

BESPOKE FEATURES

Appliances

Miele – 90cm Oven, 90cm Gas on Glass Hob, Integrated Dishwasher.
Fisher & Paykel – 80cm Fridge/ Freezer
Air Uno – 90cm Slimline Classic Ceiling Hood, White glass. (Remote Controlled)

Unique Work surfaces

30mm Square Edged marbled quartz which we book matched to maintain the unique veining from the floor, up the end panel and onto the top of the island.

Ergonomic Layout

The project connected the whole downstairs footprint; allowing ease of access to the Garden & the pool, through to the dining area in the orangery and back through to the open plan Kitchen & Living area. The end result produced a real sense of circulation throughout the house making it a perfect space for every day life.

OTHER BESPOKE PROJECTS

Bespoke Kitchen Design in Broseley, Shropshire

BROSELEY SHROPSHIRE

Bespoke Kitchen Design in Banstead, Surrey

BANSTEAD SURREY

Bespoke Bedroom Design in Lindley, Huddersfield

LINDLEY HUDDERSFIELD

TESTIMONIALS

LATEST BLOG